15 Nisan 2016 Cuma

Lamar Odom geri dönmek istiyor


Beden dili pek öyle demiyor belki ama Odom 'Sırada ne var?' sorusuna 'Sahalara geri dönmek' diye cevap veriyor.


Golden State Warriors'un 73-9'u ve Kobe Bryant'ın muhteşem jübilesi olmasaydı, belki tüm gözler değil ama birçoğu onun üzerinde olurdu. Bryant'ın 60 sayılık vedasının gölgesinde kalan bir detay olmakla sınırlı kalsa da Lamar Odom'un Staples Center'daki varlığı gözlerden kaçmadı.

Videoda Odom, daha iyi hissettiğini ve Kobe Bryant'ın süreç boyunca kendisine destek olduğunu ifade ediyor. Bryant'tan saha içinde ve dışında çokça destek gördüğünü hatırlatan Odom, tedavi ve geri dönüş sürecinin zorluklarından söz edip kendisine destek veren herkese teşekkür ediyor:


36 yaşındaki Odom, NBA kariyerinde son olarak 2012-2013 sezonunda Los Angeles Clippers formasıyla boy göstermişti. Devamında İspanya Ligi ekiplerinden Laboral Kutxa'ya giden Odom, 2014 sezonunun sonuna doğru New York Knicks'e gelse de tek bir maçta dahi forma giyememişti.

Odom, devam eden dönemin Ekim ayında Nevada'da bir genelevde komaya girmiş halde bulunmuş, zorlu bir sürecin ardından sağlığına kavuşmuştu. Kobe Bryant'ın tedavi sürecinde Odom'a büyük destek olduğu ve sık sık ziyaretine gittiği biliniyor.

Los Angeles Lakers ile 2 NBA şampiyonluğu kazanan Lamar Odom, 14 yıllık NBA kariyerinde Lakers, Clippers, Heat ve Mavericks formalarıyla 13.3 sayı, 8.4 ribaund ortalamaları elde etmiş ve 2011 yılında 'En İyi 6. Adam Ödülü'ne layık görülmüştü.

Hiç yorum yok: